Bespaar tijd met het automatiseren van uw boekhouding!

Als MKB-ondernemer bent u druk met uw dagelijkse bedrijfsvoering en tijd is een kostbaar goed geworden. Administratieve taken worden vaak vooruit geschoven omdat het in vele gevallen een tijdrovende bezigheid is. De administratieve oplossingen van TechDog stellen u in staat het merendeel van de taken te automatiseren. De flexibele software stelt u in staat direct te koppelen met uw webshop, incasso/donatie systeem en kassasysteem en de gegevens worden direct gesynchroniseerd met uw administratie. Kom in contact met één van onze specialisten en ontdek hoe TechDog ook uw administratie kan ontzorgen.

Administratieve mogelijkheden die meegroeien met uw ambities

Een stabiele en op de toekomst voorbereide ICT-infrastructuur is voor iedere MKB-ondernemer de basis voor succes. Veel MKB-ondernemers werken met branche software binnen de organisatie. De specialisten van TechDog koppelen deze aan uw administratieve software. Of u nu gebruikt maakt van een pakket als SnelStart, Twinfield of Exact dankzij onze maatwerk koppelingen worden alle gegevens zorgvuldig verwerkt. Niet alleen vergoot u de efficiëntie maar u verminderd tevens het risico op fouten bij de verwerking van de gegevens. De specialisten van TechDog helpen u grip te houden op uw administratie door slimme administratieve koppelingen en de ondersteuning die u als MKB-ondernemer van uw ICT-partner verwacht.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze administratieve koppelingen? Wilt u graag eens kennis maken? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. U zult binnen één werkdag teruggebeld worden!

Persoonlijke aandacht bij uw automatisering

Wij begrijpen dat het automatiseren van uw ICT-infrastructuur een belangrijke stap is die veel MKB-ondernemers de komende jaren gaan maken. Bij de automatisering van uw boekhouding hoort vanzelfsprekend de hoogwaardige service en ondersteuning die u als MKB-ondernemer mag verwachten. Dankzij de regionale positionering en het toekomstbestendig advies van TechDog, bent u in staat deze stap te maken. U kunt met een gerust hart ondernemen terwijl onze gekwalificeerde professionals uw maatoplossing onderhouden. Kom met ons in gesprek om meer te weten te komen over wat de maatgerichte oplossingen van TechDog u en uw organisatie opleveren.