Uw bedrijfsprocessen volledig geautomatiseerd

Iedere MKB-ondernemer weet dat het handmatig verwerken van gegevens in de desbetreffende bedrijfssystemen veel tijd en dus geld in beslag neemt. Door in samenwerking met de specialisten van TechDog belangrijke bedrijfsprocessen met een maatwerkkoppeling samen te brengen optimaliseert u uw organisatie. Dit resulteert niet alleen in een hogere efficiëntie en minder arbeidsuren maar verminderd tevens de foutgevoeligheid in grote mate. Met TechDog heeft u dé regionale partner die uw bedrijfsprocessen maatgericht en efficiënt automatiseert.

Maatwerk koppelingen automatiseren uw bedrijfsvoering

Door het automatiseren van tijdrovende bedrijfsprocessen wint u niet alleen tijd maar worden uw gegevens op een correcte en veilige manier uitgewisseld. Op deze manier kunt u tegelijkertijd werken met meerdere programma’s zonder dat er informatie verloren gaat. U bent een MKB-ondernemer met specifieke wensen en graag gaan wij met u in gesprek en onderzoeken wij waar u voordeel kunt behalen met de bedrijfskoppelingen van TechDog. Wilt u uw administratieve taken automatiseren, uw marketing activiteiten integreren met uw relatie management, uw verzendingen optimaliseren of een koppeling met een bestaand bedrijfsprogramma, TechDog heeft voor u de oplossing.

De hedendaagse MKB-ondernemer heeft behoefte aan kostenbesparing en de juiste data op de juiste plek voor de juiste medewerker en dat is het resultaat dat TechDog u levert.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Maatwerk koppelingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Geruststelling en grip op uw automatisering

Bij TechDog zijn wij ons bewust van het belang om grondig te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om programma’s te koppelen en wat het resultaat van de koppeling zal zijn. De professionals van TechDog ontwikkelen niet alleen de koppeling maar denken met u mee in het hele proces. Dankzij onze ervaring met het implementeren van automatiseringsoplossingen en onze specifieke branchekennis, adviseren wij en adviseren wij uw oplossing maatgericht. Met TechDog als uw regionale automatiseringspartner staat u sterk.