Méér dan alleen een webshop

Tegenwoordig biedt een webshop u als ondernemer nog véél meer mogelijkheden. U kunt namelijk uw webshop koppelen aan uw kassa of voorraad systeem. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot alle data waar u als ondernemer op vertrouwd voor uw bedrijfsvoering. De webshops van TechDog vergroten het gebruikersgemak en de snelheid garandeert dat uw webshop snel laadt en transacties snel worden verwerkt. U verhoogt uw winstgevendheid door de effectieve webshop oplossingen van TechDog.

Groei mee met de toekomst

U wilt voorbereid zijn op de toekomst en alle mogelijkheden benutten die de hedendaagse technologische ontwikkelingen u beiden. Uw website moet voorzien zijn van technologische oplossingen die u in staat stellen uw voorraden in realtime te synchroniseren, uw klanten de mogelijkheid beiden om achteraf of in termijnen te betalen, rechtstreeks te koppelen met de software van uw leverancier of een directe koppeling met uw CRM-systeem.

Bij TechDog begrijpen wij dat het niet altijd eenvoudig is voor u als ondernemer met het totaal van alle mogelijkheden te overzien daarom staan wij u graag bij met maatgericht advies. Zo ontwikkelen we samen een webshop die volledig past bij uw wensen en de markt haar behoeften.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Webshop oplossingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Stabiele ICT-fundering

Bij Techdog zorgen wij niet alleen voor uw webshop maar denken wij ook aan alle risico’s wat het met zich meebrengt. Zo verzorgen wij ook uw webhosting en e-mailbeheer en kunnen wij de webshop koppelen aan een kassa/voorraad systeem of uw boekhouding. Wij bieden u niet alleen een efficiënter en kostenbesparend ICT-beleid voor nu én in de toekomst maar ook onze kennis waardoor u risico’s in de toekomst voorkomt.

Met TechDog Group heeft u één regionale partij die u ondersteund bij al uw IT gerelateerde oplossingen.