Ondernemen met zekerheid

Met de stabiele en betrouwbare hostingoplossingen van TechDog bent u als ondernemer gegarandeerd dat uw bezoekers veilig en snel over uw website kunnen navigeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw webhosting optimaal voor uw behoeften is ingericht met minimale inspanning voor u als gebruiker. Wij zijn ons bewust van de risico’s die data tegenwoordig met zich meebrengt, we zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt ondernemen en uw klanten veilig uw website kunnen bekijken of een aankoop kunnen doen via één van onze betaalsystemen.

Webhosting op
Nederlandse bodem

Onze websites worden gehost in Nederlandse datacenters waarbij de stroom wordt opgewekt met duurzame energie. Dit is beter voor het milieu en houdt de data van u en uw klanten binnen de Nederlandse landgrenzen. Met een betrouwbare provider op Nederlandse bodem draagt u bij aan een betere wereld én is uw data in veilige handen.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Hosting oplossingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Meer dan alleen webhosting

Onze expertise biedt u meer mogelijkheden dan alleen webhosting. E-mail beheer, Office 365 of een website zijn ook van basis belang voor uw organisatie. Doordat onze expertise verder gaat dan alleen webhosting heeft u één aanspreekpunt die u ondersteund met het inrichten van een stabiel ICT-beleid. Met TechDog heeft u één regionale partner die uw groeiambities begrijpt en u voorziet van hoogwaardige en betaalbare ICT oplossingen.