Verhoog uw werkefficiëntie en saleskansen met een CRM-systeem

U weet als MKB-ondernemer als geen enkel ander wat het belang is van het altijd beschikbaar hebben van alle relevante klantdata. Een goed ingericht CRM-systeem is de essentiële schakel die niet alleen zorgt dat u uw werkefficiëntie vergroot wordt maar u tevens inzichten en saleskansen geeft voor toekomstig succes. Beheer eenvoudig uw klanten, verkort uw verkooptrajecten, heb direct inzicht in alle commerciële activiteiten en maak gebruik van een directe koppeling met uw administratie. Dit zijn slecht enkele van de vele voordelen van de CRM-oplossingen van TechDog. Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse branches binnen het MKB adviseren wij u op maat over onze hoogwaardige, betaalbare en schaalbare CRM-oplossingen.

Één centrale plek voor alle klant gerelateerde informatie

Met de CRM-oplossingen van TechDog heeft u één centrale plek voor al uw relevante klantinformatie. Het voordeel voor u als MKB-ondernemer is dat u inzicht heeft in alle contactmomenten, verzonden en ontvangen e-mails, lopende offertes en facturen. Doordat u werkt met één centraal systeem dat is gekoppeld met uw e-mail en administratieve software werkt u efficiënt en tijdeffectief. De CRM-oplossingen van TechDog voorzien uw management van accurate overzichten zoals verwachte inkomsten, lopende trajecten en acquisitiekosten. Automatiseer uw processen en maximaliseer uw groei met de CRM-oplossingen van TechDog.

Tip! Met de App voor iOS, Android en Windows 10 heeft u alle data op ieder moment gemakkelijk inzichtelijk.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze CRM-oplossingen? Wilt u graag eens kennis maken? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. U zult binnen één werkdag teruggebeld worden!

Persoonlijke aandacht bij uw CRM-oplossing

Wij beseffen ons dat iedere MKB-ondernemer zijn eigen wensen en eisen heeft voor haar bedrijfsvoering. De maatwerk CRM-oplossing van TechDog zijn niet alleen optimaal ingericht maar komen met de hoogwaardige service en ondersteuning die u als MKB-ondernemer verwacht. De specialisten van TechDog nemen de tijd om samen met u de behoeften te inventariseren en dankzij vaste contactpersonen ervaart u een persoonlijke service. Met TechDog aan u zijde heeft u één regionale partner voor advies, ondersteuning en implementatie. Behoudt grip op uw klantgegevens met de CRM-oplossingen van TechDog.