Een geautomatiseerde ticket-oplossing voor uw organisatie

Een gestroomlijnde ticketservice dat past bij ieder van de door uw georganiseerde evenementen. Dat is de flexibiliteit in automatisering die u als ondernemer verwacht. Of u voor het evenement nu 25 of 25 duizend bezoekers verwacht voor iedere gelegenheid heeft TechDog een efficiënte en kostenbesparende automatseringsoplossing. U heeft als MKB-ondernemer één aanspreekpunt binnen TechDog die samen met u de ticket controle in de juiste banen zal leiden.

Grip op uw automatisering

Als MKB-ondernemer heeft u behoefte aan ontzorging en een gemakkelijk en geautomatiseerd systeem. Doordat wij onze hardware zelf ontwikkelen sluit deze naadloos aan op uw ticketsysteem. Zo scant u razendsnel een ticket van één bestelling met meerdere personen en laat u iedereen in één keer naar binnen. 

Omdat u als MKB-ondernemer graag uw cijfers inzichtelijk wilt hebben, heeft u één overzichtelijk dashboard waar u met één klik al uw cijfers kunt in zien. U heeft de keus om omzet per dag, week, maand of event uit te laten betalen. Dankzij onze administratie koppelingen wordt het direct administratief verwerkt in uw boekhouding.

Wij begrijpen dat u ook behoefte heeft om van tevoren een beter beeld te hebben van uw inkomsten en lange wachtrijen op het event te vermijden. Dankzij onze gevarieerde cross-sell mogelijkheden kan een bezoeker bij het plaatsen van een bestelling direct merchandise of munten kan afnemen. Dat is pas efficiënt werken.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Ticketsysteem oplossingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Totaaloplossing en advies

Dankzij onze gevarieerde technologische oplossingen en specifieke branchekennis kijken wij nét wat verder. Heeft u er bijvoorbeeld al aan gedacht hoe het zal zijn als uw ticketsysteem gekoppeld is aan uw huidige website / webshop of hoe u met social media advertenties ervoor zorgt dat uw event uitverkocht is? Met TechDog heeft u één regionale partner die zorgt voor een hogere productiviteit en de geruststelling dat u grip heeft op uw automatisering, waardoor u uw groei kunt maximaliseren.

Externe koppelingen

Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere behoeften heeft. Dit is waarom u uw ticketshop met tal van mogelijkheden uit kan breiden. Zo kunt u uw ticketshop koppelen aan Mailchimp om event gericht e-mails te sturen naar uw bezoekers. Is een bezoeker wegens omstandigheden verhinderd, dan kan het ticket gemakkelijk op ticketswap verkocht worden. Mocht u inzicht willen in de acties die mensen uitvoeren op de ticketshop of wilt u social media advertenties laten zien bij de juiste doelgroep, koppel dan met Meta pixel. 

Meer dan alleen een ticketsysteem

  • NPersonaliseer je ticketshop voor een optimale beleving voor je bezoekers.
  • NÉén regionale partner die u ondersteund bij uw geautomatiseerde oplossing
  • NOp een locatie waar geen internet is, zorgen wij voor een lokaal netwerk
  • NScan razendsnel tickets met onze speciaal ontwikkelde hardware
  • NÉén overzicht van alle bezoekers en geplaatste bestellingen
  • NLaat uw klanten direct uw munten en merchandise bestellen bij aanschaf van het ticket