Uw doelgroep
binnen handbereik

Als ondernemer begrijpt u het belang van het constant in contact zijn met uw (potentiële) klanten. Door gebruik te maken van sociale media kunt u doelgericht de gewenste doelgroep aanspreken en effectief met hen communiceren. Adverteren op sociale media is een kosteneffectieve manier om de door u gewenste doelgroep te benaderen en hen passend te informeren. Niet alleen vergroot u uw naamsbekendheid door de inzet van sociale media advertenties maar u genereerd tevens meer websitebezoekers en omzet door het aantrekken van nieuwe leads.

Tal van digitale mogelijkheden

Door de vele technologische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe mogelijkheden om u naamsbekendheid te vergroten en in contact te komen met nieuwe doelgroepen. Een goede strategie en deugdelijk advies zijn onmisbaar bij het vergroten van unieke bezoekers en het behalen van een optimaal resultaat met uw advertenties op de door u gewenste sociale media platformen. De professionals van TechDog beschikken over de technische en commerciële kennis om u te voorzien van het juiste advies en implementatie zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Social Media Advertenties? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Totale data-oplossing

Bij TechDog gaan we graag net één stapje verder. Zo kunt u uw voorraad van uw kassasysteem koppelen aan uw Facebook Shop. Hierdoor worden de producten gesynchroniseerd en krijgt u de best mogelijke advertenties doordat u adverteert met uw live voorraad. Onze hosting zorgt voor een secure en snelle website of webshop. Klanten kunnen het verkoop of aanmeldproces hierdoor snel voltooien. Als u daarbij uw website of webshop marketingtechnisch inricht is uw volledige verkoopproces geoptimaliseerd. TechDog neemt alles onder handen wat bij het social media adverteren komt kijken en zal u hierbij adviseren.