Over techdog

Oplossingen
die meegroeien
met uw ambities

Wij zijn TechDog. Dé regionale partner voor al uw ICT-gerelateerde vragen. Graag stellen wij ons aan u voor. Onze missie is u als regionale MKB-ondernemer te voorzien van één aanspreekpunt voor advies, ondersteuning en implementatie voor al uw ICT-trajecten. De maatgerichte oplossingen van TechDog helpen uw organisatie verder door bijvoorbeeld het efficiënter verwerken van orders of het koppelen van bestaande en nieuwe bedrijfssystemen. Onze professionals helpen u graag te ontdekken wat optimaliseren van uw automatisering met de oplossingen van TechDog u en uw organisatie op kan leveren.

Samen met u naar een optimaal geautomatiseerde toekomst

Als MKB-ondernemers neemt u met regelmaat beslissingen die grote invloed hebben op het succes van uw organisatie. Welke richting te kiezen, wat is er mogelijk en wat is er bewezen succesvol zijn vragen die iedere MKB-ondernemer zichzelf stelt. Met TechDog aan uw zijde bent u verzekerd van professioneel advies dat gericht is op de toekomst met een planmatige onderbouwing. Geen onnodige investeringen maar een schaalbare, praktijkgerichte en kostenbesparende  automatiseringsoplossing dat is wat de professionals van TechDog u bieden.

Wij drinken graag
een kop koffie

Wij komen graag met u in contact voor een persoonlijk gesprek. We zijn erg benieuwd in welke situatie uw organisatie zich momenteel verkeert en waar u momenteel tegen aan loopt.

Wilt u graag eens kennis maken? Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. U zult binnen één werkdag teruggebeld worden.

Door nauw samen te werken behaal je de grootste successen!

Klantgericht, getalenteerd en gedreven. Dat zijn de gekwalificeerde professionals van TechDog. Dankzij onze regionale functie en het nauwe contact met onze klanten zijn we in staat uw situatie te begrijpen en toekomst gericht te adviseren. U heeft hierdoor één partner die u niet alleen ondersteund bij al uw IT gerelateerde oplossingen maar ook de koers vaart voor uw organisatie. Continu zijn wij op zoek naar de meest slimme manieren om uw organisatie te automatiseren. Dit maakt ons trots op de prestaties die wij samen met u bereiken.

Kom ons team versterken

Bij TechDog zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Nieuwe collega’s die samen met ons het avontuur aangaan om MKB-ondernemers te adviseren en te ondersteunen bij hun automatisering. Dankzij onze gepassioneerde collega’s, prettige werksfeer en diversiteit op de werkvloer wordt het werken bij TechDog een leerzaam avontuur. Samen gaan we voor resultaat. Om dit te bereiken, werken we als een team. Zo is er ruimte voor sociale betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling én wordt een succes vooral groots gevierd.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat TechDog een plek is waar u zich thuis voelt.