Ontvang betalingen met zekerheid

Als MKB-ondernemer is het van groot belang dat u grip heeft op uw administratie in het algemeen en de ontvangen betalingen in het bijzonder. Met TechDog heeft u dé betalingspartner die uw in-store en online betalingen volledig voor u automatiseert. Uw klanten hebben de flexibiliteit u te betalen hoe en waar zij maar willen en de betaaloplossing van TechDog verwerkt de transactie automatisch in uw administratie. Met de betaaloplossingen van TechDog heeft u grip op uw betalingsverkeer en een stabiele administratieve basis.

Alles-in-één oplossing

Met de betaaloplossingen van TechDog heeft u één digitale omgeving waar al uw data samenkomt. Uw in-store en online transacties komen samen in één overzichtelijk financieel dashboard. De data stelt u niet alleen in staat alle betalingen te monitoren maar zo kunt u bijvoorbeeld ook het koop- en betaalgedrag van uw klanten analyseren. Door onze uitgebreide expertise in betaalsystemen en onze specifieke branche kennis sluiten de betaaloplossingen van TechDog naadloos aan bij uw behoeften. Vergroot uw kennis van betaalsystemen en ga het gesprek aan met één van onze professionals.  

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Betaaloplossingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Uw persoonlijke IT-partner

Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een partner die u direct om advies kan vragen of kan bellen in geval van nood. Onze gekwalificeerde professionals ondersteunen u niet alleen met uw betaaloplossing maar juist met alles wat er bij betalingen komt kijken. U zult uw betalingen vast aan uw CRM- of kassasysteem willen koppelen, welke vervolgens de data doorsturen naar uw administratieve pakket. Met onze expertise die verder gaat dan enkel de heeft u één regionale partner die u ondersteunt.

Koppeling met uw kassasysteem

Door ons betaalplatform te koppelen aan een kassasysteem heeft u direct toegang tot het breedste aanbod aan betaalmogelijkheden. Doordat onze betaaloplossing omnichanneling ondersteunt worden al uw in-store én online betalingen verwerkt in één backoffice. Zo werkt u in de winkel met de modernste PIN apparaten van het moment en kunnen uw klanten met alle betaalmogelijkheden van het moment afrekenen. Door onze constante innovatie kunnen uw klanten in de winkel afrekenen met creditcard, betaallink of QR-code. Met de modulaire en betrouwbare betaaloplossing van TechDog is uw organisatie klaar voor de toekomst.