Laat uw e-mails opvallen!

Dagelijks ontvangt u tal van e-mails en nieuwsbrieven in uw inbox van verschillende bedrijven. Als MKB-ondernemer begrijpt u het belang van een nieuwsbrief die opvalt tussen deze massa. Met de e-mail marketing mogelijkheden van TechDog die naadloos geïntegreerd zijn met uw webshop of kassasysteem, vergroot u niet uw naamsbekendheid maar ook de conversie op uw webshop. Dankzij onze marketingtools heeft u direct uw conversie inzichtelijk zodat u weet wat uw investering in e-mail marketing oplevert. Ga de groeiambities van uw organisatie achterna met behulp van de technologische oplossingen van TechDog.

Automatiseer uw
e-mailmarketing

Voor iedere MKB-ondernemer is e-mail marketing een ideale manier om de organisatie kenbaar te maken bij uw huidige én potentiële klanten. Informeer uw (potentiële) klanten over ludieke kortingsacties, nieuwe producten of herinner ze aan bestaande diensten. Deze commerciële activiteiten zullen uiteindelijk resulteren in meer bekendheid, leads of winkelbezoekers en dus uiteindelijk in een verhoging van uw omzet. De maatwerk koppelingen van TechDog maken het automatiseren van uw e-mail marketing mogelijk. Zo synchroniseert u uw klantenbestand vanuit het kassasysteem direct naar een e-mail programma als Mailchimp en heeft u de mogelijkheid uw productvoorraad rechtstreeks in uw nieuwsbrief in te laden. Met TechDog heeft u één regionale partner die u adviseert bij de juiste tactiek en u volledig ontzorgt in de uitvoering.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over E-mail marketing? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Één regionale partner voor toekomt bestendig advies

Met de ervaring en ondersteuning van TechDog automatiseert u niet alleen uw commerciële activiteiten, maar heeft u ook één partner die de koers uitzet voor uw doelgerichte e-mail acties. Als MKB-ondernemer vraagt u zich namelijk af “op welke doelgroep leg ik de prioriteit, heb ik de juiste kwaliteiten om mijn boodschap helder over te brengen en beschik ik over de technische kennis”. Dankzij de specifieke branchekennis van onze gekwalificeerde professionals zijn wij in staat uw organisatie te voorzien van de juiste tactiek bij uw commerciële activiteiten. Kom in gesprek met één van onze gekwalificeerde professionals om meer te weten te komen over wat de e-mail marketing oplossingen van TechDog voor u en uw organisatie kunnen beteken.