Vergroot uw online publiek

Bovenaan staan in de ranking van Google, dat is wat u als ondernemer wilt. Door zichtbaar te zijn op de eerste pagina zorgt u voor groei in uw naamsbekendheid, websitebezoekers, bestellingen, reserveringen of informatie aanvragen. Dit realiseren wij samen met u door de zoekvragen zo vakkundig als mogelijk te beantwoorden in uw commerciële teksten. Doordat de zoekmachines, mogelijkheden en concurrentie dagelijks aan verandering onderhevig zijn heeft u een partner nodig die u begrijpt en het proces voor u optimaliseert. Door onze gevarieerde technologische oplossingen en specifieke branchekennis helpen wij u hiermee maatgericht!

 Voor iedere MKB-ondernemer

Het lange-termijn doel is om de top te bereiken op het zoekwoord waar u op gevonden wilt worden. van de zoekmachines. Voor iedere MKB-ondernemer is er een passende oplossing om zijn/haar doelstelling te kunnen behalen. Zo kunt u inzetten op algemene zoekwoorden voor landelijke vindbaarheid of specifieke zoekwoorden zodat u in uw regio vindbaar bent. Wij adviseren u graag bij de juiste aanpak en strategie.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Zoekmachine Optimalisatie oplossingen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Kies voor de strategische aanpak

Met de ervaring en ondersteuning van TechDog creëert u niet alleen meer bekendheid en leads maar tevens een efficiënter en kostenbesparend ICT-beleid. Met een marketingtechnisch ingerichte SEO pagina op uw website of webshop zorgt u er namelijk voor dat u meer rendement haalt uit uw zoekmachine optimalisatie. Door tevens ook gerichte e-mail acties op te zetten naar uw websitebezoekers zorgt u ervoor dat uw leads worden omgezet in klanten. Met onze specifieke branchekennis helpen wij u met een schaalbare en totale data-oplossing voor nu én in de toekomst!