Verzekerd van uw te ontvangen betalingen

Grip op de inkomsten is een vereiste voor iedere MKB-ondernemer. Door bijvoorbeeld te werken met een SEPA Incasso systeem kunt u periodiek uw facturen bij uw klanten incasseren en bent u verzekerd van uw inkomsten. Door gebruik te maken van de hoogwaardige, schaalbare en vooral betaalbare donatie/incasso systemen van TechDog heeft u grip op uw betalingsverkeer. Neem voor een maatgericht advies contact op met één van onze professionals.

Automatiseer uw administratie

Voor u als MKB-ondernemer, maar ook voor Stichtingen en Verenigingen, die periodiek willen incasseren is het SEPA Incasso systeem van TechDog een efficiënte en kostenbesparende oplossing. Uw klanten of donateurs hebben onder andere de mogelijkheid om maandelijks, per kwartaal of per jaar te betalen of te doneren. Na de eerste betaling van de klant of donateur worden de gegevens automatisch, onder afgesproken condities, verwerkt en de geïncasseerde bedragen worden automatisch op uw bedrijfsrekening gestort.

Wij helpen u graag!

Wilt u graag meer weten over onze Incasso/ Donatie Systemen? Wilt u eens kennis maken, of heeft u een vraag over één van onze andere diensten?

Neemt u dan contact met ons op of laat uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Alle contacten bij één partner

Groeien met uw onderneming betekend ook dat u met meerdere partijen communiceert waar u verschillende contactpersonen binnen de organisatie kent. Met een regionale partner als TechDog heeft u juist alle directe contacten bij één organisatie. We ondersteunen u niet alleen met uw betaaloplossing maar juist ook met alles wat daarbij komt kijken; de juiste hardware op de werkplek, beschikken over de juiste licenties, gekoppeld aan uw ERP en administratief pakket. Met TechDog heeft u één regionale partner die u ondersteund bij al uw IT gerelateerde oplossingen.

Alle contacten bij één partner

Groeien met uw onderneming betekend ook dat u met meerdere partijen communiceert waar u verschillende contactpersonen binnen de organisatie kent. Met een regionale partner als TechDog heeft u juist alle directe contacten bij één organisatie. We ondersteunen u niet alleen met uw betaaloplossing maar juist ook met alles wat daarbij komt kijken; de juiste hardware op de werkplek, beschikken over de juiste licenties, gekoppeld aan uw CRM-systeem en administratief pakket. Met TechDog heeft u één regionale partner die u ondersteund bij al uw IT gerelateerde oplossingen.